Hyaluronsavas arckezelés retinollal

Nyerje vissza bőre hidratáltságát és feszességét!

Az idő múlásával sajnos szembesülnünk kell (arc)bőrünk szerkezetének, állagának megváltozásával. Megjelennek a ráncok, gyakori esetben foltok, a bőr jelentősen veszít fesszességéből és rugalmasságából. A kor előrehaladtával, ezek természetes folyamatok, azonban sokat tehetünk megelőzésük ill. kezelésük érdekében!

Biztosan sokak számára ismerős a hyaluronsav fogalma, amely nagyon fontos hatóanyag a bőr fiatalításában.

A hyaluronsav természetes módon megtalálható a test különböző szöveteiben (A testazonos anyagogat a szervezet sokkal könnyebben tudja hasznosítani, mivel felismeri azokat). Vízmegkötő tulajdonsága van, ami azt jelenti, hogy képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezért erőteljesen hidratáló hatása van. Ennek köszönhetően bőrfeszesítő, öregedésgátó, a ráncok számára feltöltő hatású, kisimítja a bőrt, javítja a bőr felső rétegeinek tónusát, tömörebbé és bársonyossá teszi a bőr szerkezetét. Mivel a víz elsőként a létfontosságú szerveinkhez jut el, így a külső rétegekben (hámrétegben) nagyon kis mennyiségben van jelen, ezért nagyon fontos a sok folyadék fogyasztása és a bőr hidratálása. Vízhiány esetén bőrünk sokkal ráncosabbá, petyhüdtebbé, fakóbbá válik. Ebben nyújt nekünk segítséget a hyaluronsav!

Pascaud Hyaluronsavas kezelés

Mi is az a retinol és milyen hatása van bőrünkre?

A retinol másnéven A-vitamin. A kozmetikában retinolt, retinol palmitat-ot használjuk. Szabályozza a hámsejtek osztódását/ segíti az új sejtek kialakulását, csökkenti a kollagén lebomlását, ezért rendkívül hatékony a bőrfiatalításban. A bőr öregedésének két leggyakoribb oka a kor és a napfény, amik erősítik a bőr szárazságát, rugalmatlanságát, elvékonyodását. Ezen problémák kezelésére, orvosi kutatások alátámasztásával, vált egyik legfőbb bőrfiatalító hatóanyaggá a RETINOL! Emellett kiváló hatóanyag a faggyútermelés szabályozásában. Belső peeling-ként működik, belülről kifelé tisztítja a bőrt.

A két hatóanyag együttes alkalmazása egy igazi Anti-Aging hatást eredményez! A retinol, mint peeling és bőrfiatalító, a hyaluronsav, mint hidratáló és feszesítő van jelen a kezelésben.

Fontos, hogy a retinolos kezelések után fokozott fényvédelem szükséges!

Hyaluronsavas arcfeltöltés retinollal - előtte utána képe

A retinolos kezelés előtt (baloldali kép) és után (jobboldali kép)

Tudjon meg többet a Pascaud szalonkezelésekről, és győződjön meg hatékonyságukról

Szépüljön velem!

Kérjen időpontot telefonon, illetve Email-en.

Bőrmegújítás, Feszesítés