Többlépcsős Anti-Aging Program

Több mint kozmetika, de még nem sebészet!
Pascaud logo

Amennyiben nem elégedett a hagyományos kozmetikumok eredményeivel, de nem szeretné kitenni magát drasztikus orvosi beavatkozásoknak, az Ön számára megoldást nyújt a Pascaud Anti-Againg Koncepció!
A Pascaud a tudatosságot és a másságot képviseli a kozmetikában!

A Pascaud cégről

Margaret Pascaud egy teljesen egyedi, biológiai ránckorrekciós technikát alkotott meg (1989-ben), mely az évek során egy teljes koncepcióvá nőtte ki magát. A termékeket magas színvonalon, szigorú feltételek mellett fejlesztik. Kizárólag csak természetes anyagokat és termékeket használ, melyeket saját maguk fejlesztettek és gyártanak. A Pascaud termékek állatkísérlet és szintetikus tartósítószer mentesek! Az egyedülálló, kiváló minőségű, intenzív hatóanyagokat tartalmazó gyógyászati kozmetikumok eredményesen veszik fel a küzdelmet a bőr öregedés minden látható jele ellen! Ilyen kezléstípus például a ránckorrekció, bőr-lifting, feszesítés, bőrszerkezet finomítás, a pigmentfoltok halványítása, illetve az idő előtti bőröregedés kezelése. A Pascaud bőr öregedést gátló termékek nem csak a bőr felszínén, hanem mélyebben, az irhában is kifejtik hatásukat.

Pascaud Filozófia

Bőrünk külső gondoskodása mellett , ne feledkezzünk meg szervezetünk belső táplálásáról sem!

Testünk kültakaróját professzionális szalonkezelésekkel és otthoni használatra kifejlesztett medical kozmetikumokkal tudjuk ápolni. Nagyon fontos bőrünk folyamatos táplálék ellátása! Ugyanakkor legalább ennyire fontos a belső kondíció is. Segítenünk kell szervezetünk megtisztulását a különböző méreganyagoktól, és biztosítanunk kell a sejtek megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és tápanyagokat. Erre kiváló lehetőséget nyújtanak a Pascaud táplálék kiegészítők, melyek orvosi tisztaságú készítmények. A teljes egyensúlyhoz egyrészt pozitv gondolatokra van szükségünk, hiszen a gondolatoknak teremtő erejük van, másrészt pedig arra, hogy életünk tartalmasan éljük, olyan dolgokkal foglalkozzunk, melyek boldoggá tesznek. 

A 3 alappillér

[

Szépség kívülről befelé

Otthoni használatra kifejlesztett rendkívül hatékony medical kozmetikumokkal és professzionális szalonkezelésekkel

[

Szépség belülről kifelé

Egészséges étrend, természetes tisztaságú kiegészítőkkel

[

Szépség más szemszögből

Tanulj meg pozitívn gondolkodni, élj tartalmas életet, foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek életedet boldoggá teszik. Ez azt is jelenti: olyan termékeket és kezelési metódusokat igénybe venni, amik az egyéniséged nem sértik meg

Ennek a szépségháromszögnek az egyensúlya biztosítja számunkra a tökéletes megjelenést, kondíciót és kisugárzást! Legyünk tudatosak, tegyünk meg mindent bőrünk egészségéért!

6 lépés a diagnosztikától a probléma megoldásig

A Pascaud 6 lépcsős szisztémája lehetőséget nyújt egyszeri kezelésekre, illetve kúraszerű alkalmazásra.

[

1. Bőrdiagnosztika / Analyse

Miden kezelés személyre szabott. Először felmérjük a bőr aktuális állapotát, megállapítjuk a problémát, majd megbeszéljük milyen hatást szeretnénk elérni. Ezen ismeretek alapján összeállítom a megfelelő kezelési tervet, amely egy egymásra épülő bőrmegújító – bőrfiatalító kúra, vagy akár egy szintentartó kezelés is lehet. Az arc bőrének diagnosztizálását követően lehetőség van egy Hyaluronsavas arcfeltöltésre (Lifting, ránctalanítás, hidratálás a Pascaud Anti-Aging Metódussal).

Pascaud Hyaluronsavas kezelés
[

2. Bőrmegújítás / Energise:

Skin Rejuvanációs Bőrmegújító, Detoxáló Anti-Aging Program Pascaud Professzionális Treatment-tel. A megfáradt bőr programja. Javítja a bőr textúráját, vitalitását, rugalmasságát. Ez a tisztító, bőrmegújító és revitalizáló kezelés alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson illetve a kézfejeken. A kezelés 5 fázisból áll.

 

 • Intenzív tisztitás
 • Retinolos kezelés – javítjuk a bőr rugalmasságát, texturáját. Ez a kezelés kiválóan használható az apró ráncok ellen.
 • Enzimek – A bőrszövet mélyébe juttatott enzimek csökkentik a felső hámréteg vastagságát, elősegítik a sejtosztódást és javítják az arc színét
 • C-vitamin bevitel– Amely serkenti a sejtműködést és a kollagén képzést, valamint a bőr öregedési folyamatait is lassítja.
 • Kaviár – Ez a végső folyamat serkenti a bőr regeneráló képességét, és az intenzív vízmegkötő képességének köszönhetően, csökkenti a ráncokat
Pascaud Professzionális Treatment - kezelő csomag
[

3. AHA & BHA Peelingek / Boost:

Egalizálás, táplálás. Glicol-,tej-, szalicilsav tartalmú peelingek, személyre szabott alaklmazása. Eltávolítják az elhalt szarusejteket, mélytisztító hatásúak, csökkentik a pigmentfoltok erősségét, finomabb bőszerkezetet és frissebb bőrszínt eredményeznek.

Pascaud Peelingek
[

4. Bőrfeszesítés - Marmatrix Maszk

Ez a különleges algamaszk magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaz, mely kiválóan alkalmas a ráncok csökkentésére, az arc-nyak vagy szemkörnyék feszesítésére és a bőr mélyhidratálására. A Marmatrix maszkot liofilizálással (fagyasztva szárítással) állítják elő. Már az első alkalom után szemmel látható az eredmény.

Hatásai:

 • Bőrfeszesítés, bőrfiatalítás
 • A mimikai ráncok látványos csökkenése
 • Arckontúrok javulása
 • Az arc bőrének intenzív hidratálása
 • Hűsítés, nyugtatás
[

5. Kollagénterápia / Fix

Kollagén rostok erősítése Innovatív II. gyöngyökkel. A kezeléssel feszesítjük, rugalmasabbá varázsoljuk a bőrt. A 79%-os C vitaminnal végzett kollagénterápia segítséget nyújt a pigment foltok csökkentésében, halványításában is!

Pascaud Innovative C vitaminos kollagénterápia
[

6. Fehérjeépítés - DNA Treatment (manuál)

Forradalmian új DNS-technológia a fehérjeépítésben! A vöröskaviár DNS-ének köszönhetően sejtmegújító, tápláló, bőrszekezet-újjáépítő és hidratáló hatást érünk el a kezelt bőrfelületeten. Ezeket a kiváló hatásokat tudományos kutatások is igazolják. A vöröskaviár DNS mellett ásványi anyagok, vitaminok és peptidek segítik bőrünk textúrájának finomítását. A fehérjeépítés hatékonyan összevonható más kezelésekkel.

[

6. BioSkinJetting - Biológiai ránckorrekció

Egyedülálló technika a bőrfiatalításban, amely természetes alternatívaként szolgál a ráncfeltöltő anyagokkal szemben. Több mint kozmetika, de nem sebészet!

 • A felszínes ráncok eltűnnek
 • A mélyebb ráncok finomodnak
 • Hatóanyag bejuttatása nélkül
 • Allergia kialakulásának nincs esélye
 • Természetes eredmény

Kezelés:
A ránc illetve a heg környékét egy magas frekvenciájú géppel előkezeljük. Utána a ráncot, vagy heget egy nagyon finom tű segítségével kiemeljük az alatta lévő szövetekből. A bőr erre a beavatkozásra kollagénképzéssel reagál, ami egy természetes töltőanyaot képez és tölti ki a ráncot belülről kifelé. Ez egy 100%-ban biológiai alternatíva a ráncok feltöltésére.

Az ideiglenes piros csíkocskák, melyek a kezelés után keletkeznek, egyszerűen elfedhetők az erre a célra kifejlesztett Pascaud Cover krémmel. Néhány napon belül a csíkok teljesen eltűnnek. Nem kell szabadnapot kivenni a kezelés fájdalommentes.

[

Passage Massage

A Passage Massage egy intenzív masszázstechnika, mellyel a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk. Fellazítjuk a letapadásokat, hegeket, ennek következtében a ráncok mélysége csökken. Aktiváljuk a kötőszövet vérkeringését, a kollagén és elasztikus rostok működését. Ezek hatására bőrünk feszesebbé, kisimultabbá, egészségesebbé válik!

Passage Massage golyók

Szépüljön velem!

Kérjen időpontot telefonon, illetve Email-en.

Bőrmegújítás, Ránckorrekció