Lassan beköszönt a tél!

Készítse fel bőrét a zord időjárásra!
Hidratáló arckezelés Thalion termékekkel

Ebben az évszakban bőrünk ellenálló képessége lényegesen lecsökken. A hideg hatására az erek összehúzódnak , így csökken bőrünk vérellátása , ezáltal kevesebb tápanyaghoz és oxigénhez jut.

Bőrünk legfelső rétege a szaruréteg , ami közvetlen kapcsolatban van a külvilággal. A szaruréteget elhalt szarusejtek alkotják, melyek víz hatására megduzzadnak, száraz környezetben leválnak. A meleg fűtött szobák száraz levegője és a hideg szél könnyen kiszárítják bőrünket. Ennek következménye viszketés, feszülés, rugalmatlanság, hámlás lehet. A száraz bőrűeknél ezek a tünetek, fokozottan kellemetlenné válhatnak. Legjobb választás a természetes anyagokat tartalmazó készítmények, melyek kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan védik a bőrt, és biztosítják annak tápláltságát. Nagy szerepe van a méregtelenítésnek, a vitaminoknak, táplálék kiegészítőknek is, hisz segítségükkel belülről tisztítjuk, illetve tápláljuk szervezetünket.

Erre a problémára nyújt megoldást a Pascaud Professional Treatment!

A Professzionális Treatment úgynevezett medical kozmetikum, mely egy tisztító, bőrmegújító, revitalizáló kezelés. Alkalmazhatjuk igény szerint arcunkon, nyakunkon és kézfejünkön. Kimondottan alkalmas bőrünk szerkezetének javítására, valamint bőrfiatalításra. A kezelés 5 fázisból áll. Mindegyik fázisnak külön szerepe van. Intenzív tisztítással eltávolítjuk a szennyeződéseket. Enzimaktivitást és kollagén szintézist a RETINOL-lal érjük el, mely javítja a bőr rugalmasságát, textúráját, vitalitását. A hámréteg megvastagodását és a pigment foltok kialakulását ENZIMEK-kel csökkentjük. Ezek aktiválják a sejtosztódást, javítják az arcszínt és finomítják a bőr szerkezetét. Egy speciális masszázzsal fellazítjuk a letapadt izmokat, erősítjük a kötőszöveteket. A sejtek működését és a kollagén képzést C-VITAMIN-nal tudjuk segítni, amely semlegesíti a szabadgyököket, lassítja a bőr öregdési folyamatát és véd az UV-sugarak okozta károsodástól. A bőr idő előtti öregedését „regeneráló mechanizmussal”/lipidekben, proteinekben, ásványi anyagokban gazdag/ KAVIÁR DNS-sel érjük el. Hatására csökkennek a ráncok, a bőrt bársonyos tapintásúvá varázsolja.

Tudjon meg többet a Pascaud szalonkezelésekről, és győződjön meg hatékonyságukról

Szépüljön velem!

Kérjen időpontot telefonon, illetve Email-en.

Bőrfiatalítás, Professzionális Treatmenttel