Mivel segíthetjük bőrünk kondícióját, lelkünk nyugalmát?

Már az ősi időkben tudták erre a választ!

A masszázst a legősibb gyógymódok közé lehet sorolni. A megfelelő technikákkal bőrünkre, szervezetünkre, lelki állapotunkra rendkívül jótékony hatással van.

Segítségével képesek vagyunk ellazulni, a problémákról, az örökös rohanásról kicsit megfeledkezni, oldja a bennünk lévő feszültséget. A mai világban ezek meghatározó tényezők, a lelki egyensúlyunk megőrzésében és a napi feladatok elvégzésében.

A lelki nyugalmunk mellett ne feledkezzünk meg bőrünkről sem, aminek napota kell felvennie a harcot a külső ingerekkel szemben. A masszázs a test szöveteinek megdolgozását jelenti. Arcmasszázs során a kéz, az arcbőrének felületével érintkezik, surlódik, minek hatására hő keletkezik, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Ezek a vérerek kitágulnak, minek eredményeképp felgyorsul a tápanyagok és bomlástermékek áramlása, valamint az anyagcsere működése.

Passage Massage

A kiváló relaxáló, kényeztető masszázsok mellett kiemelnék egy szerkezetjavító , feszesítő masszázst, az úgynevezett Passage Massage-t. Ezt a kötőszövetmasszázst Margaret Pascaud fejlesztette ki, kimondottan bőrünk feszesítésére, fiatalítására! Ezzel az egyedi masszázstechnikával segítjük szervezetünk kollagénképzését, kötőszöveteink erősítését. Különbőző mozdulatokkal fellazítjuk a letapadásokat, hegeket, ezáltal a ráncok mélysége csökken, arcbőrünk kisimultabbá válik. Aktiváljuk a kollagén és elasztikus rostok képződédét, a kötőszövet vérkeringését, valamint elősegítjük a szövetek méregtelenítését. Ennek köszönhetően bőrünk feszesebb és egészségesebb lesz!

Passage Massage golyók
Ismerje meg a Pascaud Passage Massage folyamatát

Szépüljön velem!

Kérjen időpontot telefonon, illetve Email-en.

Bőrfiatalítás, kötőszövetmasszázs